RADIOREKLAM

Varför radioreklam
Radio är ett attraktivt och effektivt medie. Daglig närvaro bland många människor. Ljud som budskapsbärare är oemotståndligt. Ljud letar sig in i vårt innersta, skapar bilder och väcker känslor. Vårt beteende är känslostyrt och det är oftast med den emotionella delen av hjärnan vi fattar beslut. Med kreativ och genomtänkt radioreklam får du kraftfullt genomslag.

Vilka är vi
Radio pE20 är en nyfiken, snabb och påhittig radiostation. I Lerum. För Lerum. Vi har ett av Västsveriges mest spännande sändningsområden med en expansiv kommun på över 40 000 invånare.
Lerums kommun inkluderar bla orterna Lerum, Gråbo, Floda, Nääs, Stenkullen, Tollered och Sjövik. 

Räckvidd
Sändningsområdet för Radio pE20 är Lerums kommun.
Hörbarhetsområdet sträcker sig till Alingsås, Bollebygd, Partille, Kungsbacka, Frölunda, Hisingen och Kungälv.
App och Webradio gör lyssnandet gränslöst.

Vilka är våra kunder
Radio pE20 är ett media för moderna och nytänkande annonsörer som vill nå ut till en bred målgrupp i Lerums kommun. Vi gillar olika och tycker att det är mixen som gör det, små och stora annonsörer, lokala och nationella.

Rådgivning
Hur kan du nå dina kunders hjärtan och öka din försäljning? Hur spenderar du din marknadsföringsbudget så effektivt som möjligt? Har du en genomtänkt strategi eller chansar du och hoppas på det bästa? Vad behöver du ha på plats för att lyckas med din marknadsföring? Är radioreklam rätt för dig? Vi hjälper dig att se över förutsättningarna och möjligheterna. Tillsammans hittar vi en väg framåt!

Produktion
Vi hjälper vi dig att skapa attraktiva och unika kampanjer för just ditt budskap. Allt från idé till färdig produktion med manus, röster, musik, ljudeffekter. Bra jinglar säljer. Vi jobbar även med PR via event, tävlingar och programsponsring. 

Radiolyssnande
Enligt vår senaste Lyssnarundersökning är Radio pE20 är den mest lyssnade kommersiella radiostationen i Lerums Kommun. Alltså… vi är löjligt stolta, tack alla fantastiska och trogna lyssnare som väljer lokal radio!

Vill du ha gratis tips och rådgivning när det gäller marknadsföring i radio? 
Kontakta vår grymma säljare:


Linda Erixon
Säljare
E-post: linda.erixon@radiope20.se
Mobil: 0736-915583

Här kan du lyssna på olika typer av ljudproduktioner:
(klicka på bild för ljudklipp)


Specialskriven musik, sång och professionell speaker.

Etablerad speaker i kombination med företagets egen röst. 

Handplockade röster och exklusiva detaljer.

Professionell speaker och ljudmatta.Prata själv till dina kunder.

Positionera ditt varumärke med programsponsring.

Positionera ditt varumärke med momentsponsring.

Exklusiv sponsring av event.