Teamet

Jennie Karlberg
Stationschef/Programledare

jennie@radiope20.se

Jag älskar att göra radio! Det måste ändå sägas först 🙂 För att sända radio, är det roligaste jag vet och min drivkraft är att få sprida glädje i etern och vara en vän i vardagen.  Jag är uppvuxen i Floda, gått på gymnasiet i Lerum. Efter att ha bott många år i Strömstad och jobbat på Radio Prime är jag nu tillbaka på hemmaplan. Jag har behov av kontraster och är beroende av att vara i rörelse. Jag älskar nerven i att jobba med lokal radio och vara snabb, skapande och nära sina lyssnare.

Josefine Myrhill
Säljare/Programledare
josefine@radiope20.se

Ända sen jag var tonåring har radiomediet fascinerat mig och som 19 åring utbildade jag mig på en radiolinje ute på Ekerö i Stockholm. Sedan bar det av till SR P4 och kringflackande arbete mellan 6 olika stationer!
Otroligt roligt och inspirerande. Men när barnen kom in i bilden kändes det här med att flytta runt inte lika smidigt längre och radion fick läggas på hyllan ett par år. Men nu är jag tillbaka, på den rätta platsen, igen. Att få jobba lokalt i Lerums kommun är väldigt roligt. Jag träffar så mycket härliga lyssnare och lär mig något nytt varje dag.

Mikael Solkulle
Pro
gramledare extra

Lerumsbo av hävd och ohejdad vana skulle man kunna säga – men också helt medvetet! Började jobba med lokal radio 1996 i Alingsås.
Vandrade vidare till Radio City som det hette på den tiden, programledare på Radio City i Stockholm under ett par år och återvände till västkusten år 2000 och jobb som programproducent och programledare på Radio City 107,3. Lämnade radiovärlden 2006 för jobb som underhållningsproducent på Liseberg, fick trots detta den stora äran att vara med när Bandit Rock startade sändningar på västkusten 2008. Sände under två år helgmorgon på Bandit, vi hade väldigt roligt och spelade väldigt mycket rock – två bra saker i livet 🙂