Teamet


Jennie Karlberg- Stationschef/Programledare
Ja, det är jag som finns med dig på morgnarna i Radio pE20. And I love it! Det måste ändå sägas först. För att sända radio, är det roligaste jag vet och min drivkraft är att få sprida glädje i etern och vara Din vän i vardagen. Jag gillar nerven i att jobba på en lokal station med den omedelbara närheten till lyssnarna och att få vara en liten del i det stora hela. Jag är beroende av kontraster och gillar att vara i rörelse. På alla plan liksom.
Jag är uppvuxen i Floda, gått på gymnasiet i Lerum. Efter att ha bott många år i Strömstad och jobbat som programledare på Radio Prime har jag också haft förmånen att titta in på Mix Megapol i Göteborg. Nu är jag tillbaka där allt började. Säcken knyts ihop på nåt vis och jag ser fram emot att få dela ottan med dig. Morgonstund har guld i mun!

 


Josefine Myrhill- Säljare/Programledare
Ända sen jag var tonåring har radiomediet fascinerat mig och som 19 åring utbildade jag mig på en radiolinje ute på Ekerö i Stockholm. Sedan bar det av till SR P4 där jag flyttade runt till inte mindre än 6 olika stationer!
Otroligt roligt och inspirerande. Men när barnen kom in i bilden kändes det här med att flytta runt inte lika smidigt längre och radion fick läggas på hyllan ett par år.
Men nu är jag tillbaka, på den rätta platsen, igen.
Att få jobba lokalt i Lerums kommun är väldigt roligt. Jag träffar så mycket härliga lyssnare och lär mig något nytt varje dag!
Nu är mitt mål att göra dina timmar runt lunch så behagliga och sköna som det bara går, jag vill vara ditt lunchsällskap helt enkelt.
Jag hoppas vi hörs!

 


Mikael Solkulle – Radio pE20 kompis/Kollega till och från
Lerumsbo av hävd och ohejdad vana skulle man kunna säga – men också helt medvetet!
Började jobba med lokal radio 1996 i Alingsås.
Vandrade vidare till Radio City som det hette på den tiden, programledare på Radio City i Stockholm under ett par år och återvände till västkusten år 2000 och jobb som programproducent och programledare på Radio City 107,3.
Lämnade radiovärlden 2006 för jobb som underhållningsproducent på Liseberg, fick trots detta den stora äran att vara med när Bandit Rock startade sändningar på västkusten 2008. Sände under två år helgmorgon på Bandit, vi hade väldigt roligt och spelade väldigt mycket rock – två bra saker i livet 🙂