Hångel med Klas Hallberg

Det är drygt 10 år sedan jag stötte på Klas Hallberg för första gången. Jag var på en work shop i Stockholm där Klas föreläste. Det var faktiskt inte likt någonting annat, denne underfundiga värmlänning ruskade om publiken på ett underbart uppfriskande sätt och fick världen att te sig ur ett nytt perspektiv. Jag har tänkt på honom många gånger sedan dess.
Klas Hallbergs bok ”Hångla mer” kom 2007. Det kom att bli lite utav min husbibel och jag har tvingat alla jag känner att läsa den. Den handlar om att ge sig hän, ta för sig av livet och inte låta sig styras av rädslor. Där har man lite att jobba med, BOOM SMACKIDAMN!

Klas Hallberg har kommit bli en av Sveriges mest uppskattade föreläsare men han är konstigt nog lite av en doldis i media. Just nu är han aktuell med sin föreställning ”Hela Sverige Hånglar” och idag var Klas min gäst i Morgonshowen. Sicket lyckopiller! Alltså… vad rör sig i den mannens hjärna 🙂
Bla så skickade han med oss det enkla men geniala tipset att vara lite bjussigare mot varandra. Inte snåla och hålla på komplimanger. Om vi high-five:ar varandra lite oftare och säger snälla saker, så blir det ju en lyckospiral som kanske faktiskt gör jorden lite trevligare och människor lite gladare.

Efter intervjun, när mikrofonerna var avstängda tog jag mod till mig och berättade för Klas om ett personligt ögonblick för några år sedan där han (helt ovetandes) gav mig superkrafter!

Det blev ett gött hångel på jobbet idag:)
//Jennie
Lyssna på intervjun HÄR

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*