Barnfestivalen 2018

RADIO PE20 GOES BARNFESTIVALEN
Vi är på plats där det händer och den 9 september hittar du Radio pE20 i vimlet på Nääs. Barnfestivalen är ett underbart, härligt och viktigt evenemang i vår kommun. Här möts privatpersoner, föreningsliv och näringsliv. Alla åldrar, med glädje, nyfikenhet och aktivitet. Det är ju också precis det, som lokal radio handlar om tycker vi.
Kom och träffa oss, Radio pE20 sänder live från festivalområdet kl 12-15.
Du hittar oss vid Sparbankens tält. Lyssnar gör du på 91,4 MHz, App eller Webradio.

TÄVLING
Var med i Radio pE20´s Skattjakt för alla barn på söndag! En sko och en trådrulle kommer att gömmas på festivalområdet, den som hittar vinner…
Om du är den lyckliga upphittaren, kom till oss (nr 46 på Barnfestivalens karta, vid Sparbanken) och byt in föremålet mot fint pris:
Den gyllene skon= Presentkort från Skohuset i Lerum värt 500 kr
Den gyllene trådrullen= Presentkort på brunsch för 4 personer på Nääs Fabriker
Skattjakten startar kl 12 är över när föremålen är hittade.
Följ Radio pE20 på sociala medier och lyssna på 91,4 MHz, app eller webradio!

DIN LOKALA RADIO
Radio pE20 är Hela Lerums Kanal.  En vän i vardagen och vår ambition är att underhålla våra lyssnare, skapa engagemang och bidra till en positiv utveckling på vår ort. Kanalen har fyllt ett efterlängtat behov av lokal radio och vi har en stark förankring i Lerums Kommun.
PARTNERS
Vår sändning på Barnfestivalen sponsras av Sparbanken Alingsås, Skohuset i Lerum, Nääs Fabriker, Sollcellskapet och Batteridrivet.se.
Vi är stolta över att få samarbeta med er, highfive!
Klicka och läs mer om våra partners här:

BARNFESTIVALEN
Barnfestivalen är Lerums kommuns enskilt största evenemang som nu genomförs för 6:e året i rad ute på Nääs. Evenemanget besöktes förra året av ca 11000 besökare. Gratis aktiviteter för barn 0-11 år. Teaterföreställningar, workshops, hoppborgar och mycket mer. Du kan åka buss från Floda ända ut till festivalområdet på Nääs. Det går också att åka båt i från Floda. Food trucks på plats under dagen med mat från världens alla hörn.
Klicka och läs mer om Barnfestivalen HÄR

 

Leave a Reply