FÖRENINGSLIVET

Radio pE20 är en lokal radiokanal och vårt innehåll skall spegla livet och vardagen för människor som bor, verkar och har anknytning till Lerums kommun. För oss är det viktigt att vara närvarande och delaktiga.

En viktig del av samhällsutvecklingen är föreningslivet. Det är något som ligger oss väldigt varmt om hjärtat. Här finns gemenskap, glädje och plats för människor att växa. Tack alla eldsjälar. För att ni finns.

Tillsammans med lokala föreningar vill vi vara med och sprida den kraften. Vi har startat ett nära samarbete med FBC Lerum och Lekstorps IF, där vi genom nätverk och olika aktiviteter hjälps åt att dela kunskap och öka intresset för lokal radio och lokalt föreningsliv. 

Och det finns plats för fler. 
Är din förening intresserad av ett samarbete med Radio pE20?
Kontakta oss idag!

FBC LERUM
FBC Lerum är en elitsatsande breddförening med hög attraktionskraft med duktiga och engagerade spelare och ledare på alla nivåer. FBC Lerum ska ge invånarna i Lerums kommun möjlighet att träna och spela innebandy.
Målet är att på alla nivåer bedriva innebandy så att den utvecklar människor positivt, såväl fysiskt och psykiskt, som socialt och kulturellt.  FBC Lerums verksamhet präglas av idrottens fyra värdegrunder:
Glädje och gemenskap
Demokrati och delaktighet
Allas rätt att vara med
Rent spel

Är du nyfiken på innebandy eller vill du komma i kontakt med FBC Lerum? FBC Lerum innebandy | ”Så många som möjligt, så länge som möjligt”

Säsongen 2020/2021 följer Radio pE20 FBC Lerum´s herrlag i Allsvenskan!
Spelprogram hittar du HÄR!

LEKSTORPS IF
Föreningen grundades 1964 och har sitt säte i Gråbo. verksamheten bedrivs till största delen med ideella krafter. Genom åren har föreningen aktiverat många av traktens barn och ungdomar och blivit en av de största föreningarna i Gråbo. Under förra året hade Lekstorps IF ca 750 medlemmar. Ca 400 spelare samt ca 60 ideella ledare var aktiva inom föreningen. Målet är att ge en bra utbildning inom fotboll och bordtennis. Värdeorden är Glädje, Gemenskap, Trygghet, Jämställdhet och Ägarskap och skall inspirera unga till att bli goda samhällsmedborgare.

Är du nyfiken på bordtennis eller fotboll eller vill du komma i kontakt med Lekstorps IF?
Start – Lekstorps IF