RADIOREKLAM

Om att annonsera i Radio pE20

Marknadsföring är viktigare än någonsin. Och det finns mängder av olika metoder att synas och höras. Radioreklam, tidningsannonser, sociala medier, utomhusskärmar m.m. Hur skall man veta vart man får mest pang för pengarna? Oavsett budget så är en genomtänkt strategi en god idé. För att lyckas långsiktigt med sin marknadsföring finns det ingen quick fix.

Kommunikation i radio är fenomenalt. Ljud går rakt in i hjärtat, når många och ger höga resultat.
I vår produktportfölj finns radiojinglar, programsponsring, tävlingar, film och skräddarsydda PR-lösningar.

Vi är snabbfotade, påhittiga och hängivna och älskar att hjälpa våra kunder att lyckas.
Genom att annonsera hos oss stöttar du dessutom det lokala samhället. Vi tror att en lokal radio behövs och vill ge människor som bor och verkar här en röst.
Har du frågor eller funderingar på vad vi skulle kunna erbjuda ditt företag?

Varför radioreklam
Radio är ett attraktivt och effektivt medie. Daglig närvaro bland många människor. Ljud som budskapsbärare är oemotståndligt. Ljud letar sig in i vårt innersta, skapar bilder och väcker känslor.
Vårt beteende är känslostyrt och det är oftast med den emotionella delen av hjärnan vi fattar beslut. Med kreativ och genomtänkt radioreklam får du kraftfullt genomslag.

Vilka är vi
Radio pE20 är en nyfiken, snabb och påhittig radiostation. I Lerum. För Lerum. Vi har ett av Västsveriges mest spännande sändningsområden med en expansiv kommun på över 40 000 invånare.
Lerums kommun inkluderar bla orterna Lerum, Gråbo, Floda, Nääs, Stenkullen, Tollered och Sjövik. 

Räckvidd
Sändningsområdet för Radio pE20 är Lerums kommun.
App och Webradio gör lyssnandet gränslöst.

Vilka är våra kunder
Radio pE20 är ett media för moderna och nytänkande annonsörer som vill nå ut till en bred målgrupp i Lerums kommun. Vi gillar olika och tycker att det är mixen som gör det, små och stora annonsörer, lokala och nationella.

Rådgivning
Hur kan du nå dina kunders hjärtan och öka din försäljning? Hur spenderar du din marknadsföringsbudget så effektivt som möjligt? Har du en genomtänkt strategi eller chansar du och hoppas på det bästa? Vad behöver du ha på plats för att lyckas med din marknadsföring? Är radioreklam rätt för dig? Vi hjälper dig att se över förutsättningarna och möjligheterna. Tillsammans hittar vi en väg framåt!

Produktion
Vi hjälper vi dig att skapa attraktiva och unika kampanjer för just ditt budskap. Allt från idé till färdig produktion med manus, röster, musik, ljudeffekter. Bra jinglar säljer.